Измина малко повече от месец, откакто Меган Маркъл и принц Хари

...
Измина малко повече от месец, откакто Меган Маркъл и принц Хари
Коментари Харесай

Меган Маркъл и Хари принудиха бавачката си да...

Измина малко повече от месец, откакто Меган Маркъл и принц Хари посрещнаха сина си Арчи на бял свят и те публично си наеха бавачка. За да проработи при тях на дамата, която ще се гижи за кралското бебе, се е наложило да подпише особено „ обстойно “ съглашение за строга конфиденцианост, пише Marie Clarie, представена от Блиц.

``
реклама
 
Името  на новата бавачка на Мегън и Хари  не се оповестява . Пристигането й в дома им ообаче не значи, че херцогинята ще спи повече, показва изданието. Кралският репортер  Кейти Никол споделя, че е научила следното: „ Меган дава отговор за нощното кърмене хранене при поискване  на всеки няколко часа ". Освен това наподобява, че Арчи е " гладно малко бебе ".
 
Мегън посвещавала 100% от вниманието си на това  да бъде добра майка . Не бързала да се върне във форма с тежки извършения в салона, тренировките й не били тежки и тя се наслаждавала на майчинството.
 
Според кралския кореспондент Меган и Хари  може да пуснат нова фамилна фотография за Деня на бащата (третата неделя на юни).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР